BCO Dental

BCO dental - wie zijn wij?

 
 
Ons familiebedrijf BCO dental, gestart in 2010, is een full-service depot voor Tandheelkunde en Tandtechniek. Naast het complete assortiment OMNIDENT producten, beschikken wij verder over een totaal assortiment A-merken van 70.000 producten van meer dan 400 fabrikanten. Daarvan liggen rond de 37.000 producten dagelijks op voorraad in ons distributiecentrum. Wij kunnen u deze producten met een leverbetrouwbaarheid van ruim 99% aanbieden.
     
Met meer dan 20 jaar ervaring in de dentale branche en ervaren tandartsassistentes aan de telefoon, doen wij ons uiterste best om u de service te bieden die u van een modern depot mag verwachten. Vanuit onze vestiging in Heerhugowaard verwerken wij al uw bestellingen die vervolgens vanuit ons distributiecentrum de volgende werkdag bij u afgeleverd worden.
U kunt bestellingen telefonisch doorgeven, per e-mail of rechtstreeks in onze webshop. Ook bieden wij u de mogelijkheid gebruik te maken van ons EasyScan systeem waarbij u met een kleine handscanner probleemloos bestellingen kunt plaatsen, maar ook uw gehele voorraadbeheer kunt regelen.

BCO dental staat in korte tijd tussen de gevestigde orde. Het succes zit niet alleen in het:
  • ruime assortiment,
  • blijvende aandacht voor kwaliteit,
  • klantvriendelijkheid,
  • weinig tot geen na-leveringen,
  • korte communicatielijnen
  • zeer scherpe prijsstelling,
maar ook het team zorgt ervoor dat BCO dental een speler van formaat is op de Nederlandse markt.

Bart Lambert
directeur