BCO Dental

BCO dental - wie zijn wij?

 
 
BCO dental, gestart in 2010, is een full-service depot voor Tandheelkunde en Tandtechniek. Naast het complete huismerk assortiment OMNIDENT producten en onze bulk-lijn Smartdent producten, beschikken wij verder over een totaal assortiment A-merken van 70.000 producten van meer dan 400 fabrikanten. Daarvan liggen rond de 40.000 producten dagelijks op voorraad in ons distributiecentrum. Wij kunnen u deze producten met een leverbetrouwbaarheid van ruim 99% aanbieden.
     
Met meer dan 30 jaar ervaring in de dentale branche en ervaren medewerk(st)ers aan de telefoon, doen wij ons uiterste best om u de service te bieden die u van een modern depot mag verwachten. Vanuit onze vestiging in Heerhugowaard verwerken wij al uw bestellingen die vervolgens vanuit ons distributiecentrum de volgende werkdag bij u afgeleverd worden.
U kunt bestellingen telefonisch doorgeven, per e-mail of rechtstreeks in onze webshop. Ook bieden wij u de mogelijkheid gebruik te maken van ons EasyScan systeem waarbij u met een kleine handscanner probleemloos bestellingen kunt plaatsen, maar ook uw gehele voorraadbeheer kunt regelen.

Wat kunt u verwachten van BCO dental: 
  • ruim assortiment,
  • blijvende aandacht voor kwaliteit,
  • klantvriendelijkheid,
  • weinig tot geen na-leveringen,
  • korte communicatielijnen
  • zeer scherpe prijsstelling,
maar ook het team zorgt ervoor dat BCO dental een speler van formaat is op de Nederlandse markt.

Bart Lambert
directeur