BCO Dental

Bedrijfsprofiel / visie


Kwaliteit van dienstverlening
Wij streven ernaar om een betrouwbare leverancier te zijn voor onze klanten binnen de Nederlandse en Belgische markt. Wij willen dit bereiken en behouden door altijd te beseffen dat kwaliteit, perfectie en klantgerichtheid belangrijk zijn voor de continu´teit van uw praktijk of laboratorium. En...... beloven is doen!

Persoonlijk contact
Persoonlijk contact is een belangrijke waarde voor BCO dental.
Wij zijn trots op ons bedrijf en onze dienstverlening en hebben ons ten doel gesteld om dat aan iedereen in ons werkgebied te laten weten.

Luisteren naar uw wensen
Persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en daarmee de organisatie staat centraal in onze visie over kwaliteit van personeel. We ondersteunen deze visie door persoonlijke ontwikkeling centraal te stellen.
Een stabiele bezetting is wenselijk voor het behouden van kennis en persoonlijke netwerken. Werksfeer laat zich niet vastleggen in richtlijnen, het hoort bij de cultuur. U merkt het verschil!

Kwaliteit van dienstverlening
Het evalueren van onze dienstverlening is een belangrijke graadmeter voor onze verwerking van uw bestellingen en aanvragen. Evalueren past bij een organisatie die wil leren zichzelf te verbeteren.