BCO Dental

Erkoform 3d+

Dieptrekapparaat Erkoform 3d+

De Erkoform -3d+ is een upgrade van de bekende Erkoform-3d met dezelfde eigenschappen als de 3d motion, echter zonder het automatische dieptrekproces. Het apparaat is voorzien van een touchscreen met hoge resolutie voor het bedienen van alle functies. 

Via het display is de voortgang van het proces te volgen. Persoonlijke voorkeuren kunnen eenvoudig geprogrammeerd en opgeslagen worden.
Het apparaat biedt onmiddellijke vacuümvorming dankzij een beschikbaar volumineus reservevacuüm. Het heeft tevens een sensor voor een contactloze temperatuurmeting van het dieptrekmateriaal. Het middengolfbereik van de infraroodverwarming regelt niet alleen een oppervlakteverwarming, maar de materialen worden ook in de diepte verhit. Dit levert spanningsarmere platen.
Het programma omvat alle Erkodent dieptrekmaterialen, doorloopt de procedure met een kort programma met HD-video animatie en geeft de nodige procedurestappen weer.

BCO dental bv biedt u het volgende actiepakket en bijbehorend ledenvoordeel:
Adviesprijs Erkoform-3d+: € 1.732,-
Actiepakket Erkoform-3d+: € 1.369,- inclusief 1 st. Quick III afwerkset en 1 st. afneemtang.
Ledenvoordeel: Erkodent dieptrekplaten t.w.v. € 100,00gratis
Prijzen geldig t/m 31 december 2018
BCO dental bv levert naast de apparatuur natuurlijk ook het gehele assortiment PLAYSAFE en PLAYSAFE triple dieptrekplaten van Erkodent.

 

 

dinsdag 30 Oktober 2018