BCO Dental

MiYO Liquid Ceramic

MiYO® Liquid Ceramic biedt een volledig nieuwe benadering van de esthetiek.
Het gepatenteerde MiYO® Liquid Ceramic System geeft technici de mogelijkheid om op eenvoudige wijze esthetische restauraties te maken die de natuurlijke tanden in een ultradunne laag overtreffen. MiYO werkt momenteel met alle zirkonium- en lithiumdisilicaatmaterialen en is eenvoudig te integreren in elke laboratoriumworkflow als a/n:

  1. Vervanging voor het bestaande Stain and Glaze proces: eenvoudige en gemakkelijke manier om kleuren te matchen en de diepte en translucentie te krijgen die nodig zijn op monolithische of cutback kronen - alles in één keer te bakken
  2. Correctiemateriaal: snelle en eenvoudige manier om een tint te veranderen, de helderheid van kronen te verhogen of te verlagen (terwijl u translucentie toevoegd) of contactpunten toe te voegen om remakes te verminderen
  3. Alternatief voor Costly Hand-Layered Ceramics: efficiŽnte manier om zeer gekarakteriseerde restauraties te maken, die meestal alleen met hand-gelaagde restauraties in ongekende diktes van 0,1 mm-0,2 mm kunnen concurreren.

Jensen biedt momenteel twee MiYO® Liquid Ceramic System Kits aan:  MiYO® Liquid Ceramic voor Tanden en MiYO® Pink Liquid Ceramic voor Weefsel. Beide systemen bestaan uit:
 
MiYO® Liquid Ceramic Color
Verschillende soorten zelfglazende kleuren met verschillende niveaus van translucentie, elk uniek geformuleerd om de subtiliteiten van de natuur te repliceren, zoals incisale translucentie, mamelons, scheurlijntjes, halo's, en gingivaal weefsel.

MiYO® Liquid Ceramic Structure
CreŽer diepte, vitaliteit en textuur in natuurlijk email en weefsel, in ongekende diktes van 0,1 mm-0,2 mm, waarbij geen bezuinigingen of aanpassingen aan CAD-ontwerpen nodig zijn, waardoor ze ideaal zijn voor volledige contourrestauraties.
 
Voor meer informatie en video's klik hier
Voor bestellingen klik hier
 
 

maandag 31 Augustus 2020