BCO Dental

3D Printer - Dreve

Vanaf december 2021 heeft de firma Dreve Dental een prachtige, compacte en zeer
betaalbare 3D printer op de markt gebracht, de Dreve Sonic XL 4K. Deze printer is volledig gekwalificeerd door de firma Dreve net als hun dentale FotoDent vloeistoffen.

Zet de volgende stap naar uw digitale laboratorium met de compacte LCD desktop printer. De hoogwaardig vervaardigde volledig metalen behuizing, de verwarmde installatieruimte en de eenvoudige bediening van de trays maken van de Dreve Sonic XL 4K een gebruiksvriendelijke 3D printer.
Dreve's complete digitale workflow biedt u een snelle en gemakkelijke toegang tot tandtechnisch 3D printen. Software, hardware en materialen zijn optimaal op elkaar en op de behoefte van het laboratorium afgestemd. Voorzien van W-LAN, LAN en USB aansluiting.
De Dreve Sonic XL 4K 2022, "Qualified by Dreve”, met de aangepaste slicer voor Dreve's profielen is de sleutel van de gevalideerde procesketen. Samen met de Dreve FotoDent vloeistoffen zorgt het voor een soepele en intuďtieve workflow met nauwkeurige printresultaten.
De printer beschikt over een 200 x 125 x 200 mm grote bouwplaat gemaakt van roestvrij staal. Dit hoogwaardige materiaal zorgt niet alleen voor langdurig reproduceerbare printresultaten, maar biedt ook aanzienlijk verbeterde adhesiekarakteristieken. Dankzij een 4K resolutie wordt een printprecisie van 52µ bereikt.
Een hoge lichtintensiteit maakt korte bouwtijden mogelijk. Elke individuele printer wordt gekalibreerd door Dreve in Duitsland om optimale printresultaten te garanderen door gedefinieerde fabrieksinstellingen.

De Dreve Sonic XL 4K wordt door BCO dental bv geleverd voor de speciale prijs van € 2.998,-. Deze aanbieding is geldig t/m 30 juni 2022.
Voor leden van de Branchevereniging Tandtechniek bieden wij twee flessen (1kg p/st) Dreve FotoDent Model2 GRATIS aan.
Deze aanbieding is geldig t/m 30 juni 2022

Voor meer informatie over deze 3D printer helpen wij u graag verder aan de telefoon of tijdens een persoonlijk gesprek. U kunt ons altijd bereiken op telefoonnummer: 072 - 57 628 10.

woensdag 11 Mei 2022