BCO Dental

Rotogrind Classic van Reitel

De compacte trimmer is een kleine krachtpatser!
Met 3.000 omwentelingen per minuut zorgt de ROTOGRIND CLASSIC van Reitel voor nauwkeurig slijpen en een hoge oppervlaktekwaliteit van uw modellen. De krachtige motor van de ROTOGRIND CLASSIC is zonder borstels en daardoor duidelijk efficiŽnter dan conventionele motoren.

Met zijn bijna slijtagevrije werking zorgt hij voor een lange levensduur. De technische componenten zijn gevat in een stevige roestvrijstalen behuizing en bieden het apparaat een stabiele en veilige stand en een hygiŽnisch oppervlak.
De ROTOGRIND CLASSIC heeft een traploos verstelbare steuntafel en een afneembaar front. Door de twee snelsluitingen los te maken, is het interieur van de trimmer gemakkelijk toegankelijk en eenvoudig te reinigen. De slijpschijf kan ook eenvoudig worden vervangen. De Mini Trimmer biedt twee verschillende gedeeltelijk met diamant beklede slijpschijven, elk met een diameter van 25 cm: de delta schijf en de PW schijf, die zorgen voor een efficiŽnte materiaalverwijdering voor alle soorten gips en een lange levensduur. Daarnaast is er een schijf van siliciumcarbide verkrijgbaar.

dinsdag 07 November 2023