BCO Dental

Ontdek de wereld van tandheelkundig keramiek

Een blog beantwoordt de hedendaagse vragen van tandtechnische laboratoria,
betreffende tandheelkundige keramiek. 

Ivoclar Vivadent heeft een nieuw interactief online platform opgebouwd, waar actuele uitdagingen van tandtechnische laboratoria uitvoerig aan bod komen.

In onze snelle wereld, worden tandtechnische laboratoria geconfronteerd met veel vragen en zoeken naar een betere efficiŽntie en kosteneffectiviteit; voor oplossingen die betrouwbare ondersteuning bieden in hun dagelijkse werk. Velen zijn niet in staat om de steeds toenemende verscheidenheid aan producten, product- systemen en processen bij te houden in de markt en zoeken naar een bepaalde richting.

 

Het verhogen van de productiviteit en efficiŽntie

Het nieuwe online platform www.worldofceramics.com geeft nuttige tips over de tandtechnische onderwerpen. Men leert hoe de productiviteit van een lab kan worden verhoogd, waar men op moet letten bij het selecteren van keramisch materiaal of apparatuur en wat de huidige trends zijn op het gebied van tandheelkundige keramiek. Bovendien wordt de mogelijkheid geboden om deel te nemen aan discussies, ervaringen uit te delen en tips uit te wisselen.

 

Lancering nieuwe producten in oktober

Maar dat is niet alles. In de maand oktober worden tandtechnici en geÔnteresseerden geÔnformeerd over de nieuwe producten ontwikkeld door het bedrijf en hoe deze het antwoord zijn op de huidige prangende vragen voor tandheelkundige laboratoria.


woensdag 09 September 2015