BCO Dental

BCO Zeiltocht 'Verbreed uw kennis op het water'

Opnieuw een zeer geslaagd zeilevenement van onze tweede editie
"Verbreed uw kennis op het water". Met dank aan onze hoofdsponsor Ivoclar Vivadent en de firma's Kulzer Benelux en GC Europe voor hun bijdrage aan deze dag.
 
In samenwerking met de firma’s Ivoclar Vivadent, Kulzer en GC europe hebben wij donderdag 29 juni jl. een zeilevenement op het IJsselmeer georganiseerd. De mooie klipper ‘Bree Sant’ lag die dag voor ons klaar in de Trintelhaven, langs de dijk Enkhuizen-Lelystad.

Tijdens deze dag was er voor een inhoudelijk programma gezorgd met het thema: Verbreed uw kennis op het water! De zeiltocht stond in het teken van kennis; kennis naar elkaar, kennis over nieuw te lanceren producten en kennis door te kunnen netwerken.

Onze hoofdsponsor, de firma Ivoclar Vivadent was deze dag aanwezig voor de lancering/introductie van hun nieuwe tandenlijn SR Vivodent S DCL en de nieuwe IPS PressVEST Premium inbedmassa.

De firma Kulzer Benelux BV gaf deze dag een lezing over de laatste ontwikkeling op digitaal gebied en presenteerden met trots hun nieuwe 3D-printer cara Print 4.0.

De firma GC Europe gaf een presentatie over de AadvaTM - laboratoriumscanner en de daarbij behorende workflow

Wij danken alle aanwezigen voor hun bijdrage aan deze mooie dag!

maandag 03 Juli 2017