BCO Dental

Leerplein

Het Leerplein van BCO dental bv biedt klanten en fabrikanten de mogelijkheid om met elkaar in contact te komen d.m.v. colleges en hands-on trainingen met als doel de kennis, ervaring en vaardigheden te verhogen. In 2019 zullen vele colleges en trainingen aangeboden worden, die via ons Leerplein op deze pagina terug te vinden zijn.

Fabrikant Datum Omschrijving

CURSUS NOODKROON VERVAARDIGEN

Eén van de taken die de tandarts steeds vaker uit handen geeft aan de tandartsassistent, is het maken van tijdelijke kronen (noodkroon). Daarom organiseren wij samen met Kulzer een cursus noodkronen vervaardigen.

Meer informatie & reserveren
30-11-2018

GC BENELUX PREVIEW GC GRADIA PLUS & GC INITIAL LISI

Dhr. Roeland de Paepe, Product Expert van GC Benelux, zal een preview presentatie geven over GC Gradia Plus, een modulair hybride composiet systeem en GC Initial Lisi & Lisi Press, de laatste generatie lithium disilicaat glas keramiek. Deze 2 nieuwste producten uit het GC gamma kennen een groot succes dankzij enkele unieke eigenschappen. Indicaties zoals full-arch implantaatwerken kunnen hierdoor op een vernieuwde en tijdsbesparende manier aangepakt worden.

Meer informatie & reserveren
02-11-2018

SCORE sit healthy, work comfortable

Wanneer: vrijdag 2 november 2018
Waar: BCO dental bv, J. Duikerweg 12 te Heerhugowaard
Tijd: 15:00 - 17:30 uur
 
De heer Richard Beeksma, ergonomisch adviseur bij SCORE, zal vrijdagmiddag 2 november 2018 aanwezig zijn bij ons om u van advies te voorzien ten aanzien van ergonomisch verantwoord werken.

Meer informatie & reserveren

Workshop op locatie IPS e.max Press Multi

Ivoclar biedt een gratis demonstratie van IPS e.max Press Multi aan op uw locatie.

Meer informatie & reserveren

Workshop op locatie Essentia

GC Benelux biedt u een mooi programma wat bestaat uit een lezing en een workshop. Deze cursus wordt gegeven door Jonas Spaenhoven, tandtechnicus. 

Meer informatie & reserveren

Workshop op locatie glasvezelrestauratie

Martijn ten Have van GC Benelux laat u tijdens een 3 uur durende hands-on training zien hoe u een glasvezelrestauratie kunt uitvoeren. De wereld van glasvezel GC StickTech is een enorme verbetering ten aanzien van de patientvriendelijke behandeling en ook bijzonder kosteneffectief. 

Meer informatie & reserveren

Workshop op locatie desinfectie en reiniging in uw praktijk

Mirella Lemmens van Durr Dental geeft deze cursus bij u in de praktijk. Zij zal in een 2 uur durende theoretische cursus informeren over de diverse oplossing die Durr Dental u kan bieden voor de desinfectie en reiniging binnen uw praktijk.

Meer informatie & reserveren

Workshop op locatie hoe maak ik een goede alginaat adruk?

Deze workshop biedt u een theoretisch gedeelte waarin u meer leert over de samenstelling en eigenschappen van alginaat, de lepelkeuze, houding en afdruktechnieken. Daarnaast is er ook aandacht voor het desinfecteren van de afdruk en het verzenden daarvan.

Meer informatie & reserveren