BCO Dental

MIYO LIQUID CERAMIC SYSTEM

1-daagse cursus MiYO® Liquid Ceramic systeem; "Bring your monolithic to life!" = VOLGEBOEKT = 

Wellicht heeft u ondertussen van het MiYO Liquid Ceramic systeem gehoord of bent u zelfs gebruiker.
In samenwerking met de firma Jensen, de fabrikant van het MiYO systeem, bieden wij dit najaar een cursus aan voor dit systeem. Er is enorm veel interesse, dus mocht u geinteresseerd zijn dan kunt u zich nu inschrijven zodat u verzekerd bent van een plek.

MiYO® Liquid Ceramic biedt een volledig nieuwe benadering van de esthetiek.
Met de toenemende interesse in volkeramische restauraties en de introductie van de digitale tandtechniek heeft yttria gestabiliseerd zirconia zijn intrede gedaan. Dit materiaal heeft zich in het afgelopen decennium enorm ontwikkeld en wordt nu steeds vaker monolitisch ingezet. Hierdoor is de vraag naar een materiaal ontstaan dat ook in een hele dunne laag de natuurlijke diepte, fluorescentie en opalescentie na kan bootsen. Met het MiYO Liquid Ceramic systeem van de firma Jensen Dental heeft u een materiaal in handen dat aan deze vraag voldoet   

Maxim VorkulMaxim Vorkul

Cursusbeschrijving

Aan het begin van de cursus maak je d.m.v. een korte presentatie kennis met het MiYO Liquid Ceramic Systeem en gaan we op een korte excursie naar de wereld van de fotografie. Deze kennis gebruiken we als basis om met MiYO te werken.
In het praktijkgedeelte van de cursus ga je aan het werk met een 3-delige anterieure brug met een gingiva component. De zirkoonstructuur wordt gekleurd met MiYO en MiYO Pink materialen en vervolgens afgewerkt met structuurmassa's in zowel het tand- als gingivabereik.
Het doel van de cursus is een juiste omgang met het MiYO Liquid Ceramic Systeem en een efficient gebruik in het dagelijks werk.

Het programma van de dag wordt later bekend gemaakt, evenals de begin- en eindtijd.
Cursusgeld: € 495,-/excl. BTW per deelnemer
Locatie: BCO dental bv, Heerhugowaard
Taal: Engelstalig
UPDATE: zaterdag 28 augustus 2021 is VOLGEBOEKT!
UPDATE: zaterdag 18 september 2021 is VOLGEBOEKT!
U kunt zich via het inschrijfformulier aanmelden. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Pauline, via telefoonnummer 072 57 628 10 of via e-mail: leerplein@bcodental.nl

zaterdag 28 Augustus 2021 09.00 tot 18.00

InschrijvenMet aanvinken gaat u akkoord met onze voorwaarden.