BCO Dental

MIYO LIQUID CERAMIC SYSTEM

Voorinschrijving voor de 1-daagse cursus MiYO® Liquid Ceramic systeem. 
In verband met grote interesse voor deze cursus, kunt u zich nu al voorinschrijven voor deze cursus om verzekerd te zijn van een plek. Zodra verdere ontwikkelingen rondom het coronavirus en het beleid van de RIVM bekend zijn, zullen wij u tijdig op de hoogte stellen van de cursusdata.

Wellicht heeft u ondertussen van het MiYO Liquid Ceramic systeem gehoord of bent u zelfs gebruiker.
In samenwerking met de firma Jensen, de fabrikant van het MiYO systeem, werken wij momenteel aan het opzetten van cursussen voor dit systeem. Dit is uiteraard nu niet mogelijk in verband met Covid19 en geplande data zijn uiteraard sterk afhankelijk van de verdere ontwikkelingen rondom het coronavirus en het beleid van de RIVM. Dat neemt niet weg dat we ons wel aan het voorbereiden zijn en willen inventariseren hoeveel labs gebruik van deze cursus willen maken.
Er is enorm veel interesse, dus mocht u geinteresseerd zijn dan kunt u zich nu al inschrijven zodat u verzekerd bent van een plek. Wij zullen u dan tijdig informeren over de aanvangsdatum van de cursus. 

MiYO® Liquid Ceramic biedt een volledig nieuwe benadering van de esthetiek.
Met de toenemende interesse in volkeramische restauraties en de introductie van de digitale tandtechniek heeft yttria gestabiliseerd zirconia zijn intrede gedaan. Dit materiaal heeft zich in het afgelopen decennium enorm ontwikkeld en wordt nu steeds vaker monolitisch ingezet. Hierdoor is de vraag naar een materiaal ontstaan dat ook in een hele dunne laag de natuurlijke diepte, fluorescentie en opalescentie na kan bootsen. Met het MiYO Liquid Ceramic systeem van de firma Jensen Dental heeft u een materiaal in handen dat aan deze vraag voldoet.

            

 

Cursusbeschrijving

Aan het begin van de cursus maak je d.m.v. een korte presentatie kennis met het MiYO Liquid Ceramic Systeem en gaan we op een korte excursie naar de wereld van de "rood/wit-ethetiek". Deze kennis gebruiken we als basis om met MiYO te werken.
In het praktijkgedeelte van de cursus ga je aan het werk met een 3-delige anterieure brug met een gingiva component. De zirkoonstructuur wordt gekleurd met MiYO en MiYO Pink materialen en vervolgens afgewerkt met structuurmassa's in zowel het tand- als gingivabereik.
Het doel van de cursus is een juiste omgang met het MiYO Liquid Ceramic Systeem en een efficient gebruik in het dagelijks werk.
Cursusgeld: € 495,-/excl. BTW per deelnemer
Locatie: BCO dental bv, Heerhugowaard
Taal: Engelstalig

U kunt zich via het inschrijfformulier aanmelden. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Pauline, via telefoonnummer 072 57 628 10 of via e-mail: leerplein@bcodental.nl

InschrijvenMet aanvinken gaat u akkoord met onze voorwaarden.