BCO Dental

OmnidentOmnident

OMNIDENT. Het huismerk van BCO dental

OMNIDENT heeft zich de afgelopen jaren zeer sterk ontwikkeld op de Nederlands markt. Het assortiment is een selectie van de meest vooraanstaande fabrikanten wereldwijd, voor zowel de praktijk als het laboratorium. 

OMNIDENT omvat o.a. afdruk- en vulmaterialen, desinfectie en disposables, (roterende) instrumenten, maar ook materialen voor afwerken en polijsten, modelleren en modelvervaardiging. Met het assortiment kunt u 70 tot 80% van uw verbruik binnen uw praktijk afdekken.

BCO dental is dan ook trots om u dit huismerk te mogen aanbieden. Continue worden aan ons assortiment nieuwe artikelen toegevoegd . Stuk voor stuk van hoge kwaliteit en door de zeer interessante prijsstelling een absolute aanrader!
Klik hier voor onze online catalogus. Natuurlijk kunt u de nieuwste catalogus ook per post ontvangen. Bel ons, tel. 072 57 628 10.

Voor vragen over ons huismerk, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

 

smartdent 

smartdent slimme kwaliteit - alles wat goed is voor uw praktijk en patiŽnt.

Goede kwaliteit richt zich op de essentie. Net als in de natuur. Volgens het principe: niet meer - maar ook niet minder. Precies zo werkt smartdent. Beste kwaliteit, net als bij een merkproduct, met tegelijkertijd tegen de best mogelijke prijs. Zodat u zich op de essentie kunt concentreren: uw patiŽnten.

U kunt daarbij veel geld besparen. Het heet dan: gewoon slim! Of nu: smartdent Laat u verrassen door de scherpe prijsstelling van dit nieuwe merk, nu exclusief verkrijgbaar bij BCO dental bv. Voor vragen kunt u ons natuurlijk altijd bereiken op telefoonnummer 072 57 62810.

Klik hier voor de brochure.