BCO Dental

Technische Dienst

BCO dental levert een zeer breed assortiment apparatuur en inrichting voor de praktijk en het tandtechnisch laboratorium.
In samenwerking met onze partners zorgen wij voor de installatie en het onderhoud van uw apparatuur en desgewenst voeren wij periodiek onderhoud uit. Wanneer u met uw praktijk of laboratorium verhuist, kunt u vanzelfsprekend ook een beroep op ons doen.
 
Voor vragen of een storing, bel ons op 072 – 57 628 10 of stuur een email naar technischedienst@bcodental.nl
Wij helpen u snel verder!

ERIO | Installatie en onderhoud van meubilair en toebehoren voor uw lab- voor advies, plaatsing en onderhoud van ERIO meubilair bent u bij ons aan het juiste adres. Als officieel dealer van ERIO Srl. kunt u bij ons terecht voor uw tandtechnisch meubilair, apparatuur en verbruiksartikelen waaronder motoren, filterzakken, luchtslangen etc.

Amann Girrbach | voor uw digitale stap in uw lab of praktijk- wij adviseren u graag bij uw keuze voor digitalisering in uw lab of praktijk. Als officieel dealer van Amann Girrbach beschikken wij over een enorm groot assortiment analoge maar ook digitale apparatuur waaronder de Ceramill Motion 2 en 3, de Ceramill Matik freesmachines en de MAP600+ scanner.
U kunt bij ons terecht voor onderhoud van deze diverse machines.
Wij werken met Floyd Ebbes, onze Amann Girrbach specialist op het gebied van onderhoud en reparatie van uw Ceramill Motion 2 en 3.
Floyd heeft recentelijk de officiele training gevolgd bij Amann Girrbach. Hij staat klaar om u van dienst te zijn. Samen met Ton Aarts zal hij uw aanspreekpunt zijn voor al uw onderhouds- en reparatieaanvragen voor de Ceramill Motion 2 en 3.
U kunt uw aanvraag bij ons indienen via technischedienst@bcodental.nl of via 072 57 628 10 en wij zullen deze direct doorzetten naar Floyd of Ton
 
Ivoclar | onderhoud Ivoclar Ovens en Ivobase Injector- Als officieel "Ivoclar Technical” dealer zijn wij gecertificeerd door Ivoclar en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Ivoclar keramiekovens en de Ivoclar Ivobase Injector.
Wij kunnen de volgende apparatuur voor u onderhouden:
  • Programat: CS2, CS3, P300, P310, P500, P510, P700, P710,
  • EP3000, EP3010, EP5000, EP5010
  • Vacuumpompen: VP3 Easy, VP4, VP5
  • IvoBase: Ivobase Injector

Klein equipment- voor het onderhoud van klein apparatuur bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben met de grote erkende fabrikanten goede afspraken voor de reparatie van uw klein apparatuur. U kunt rekenen op een vlotte afhandeling van uw klachten. Bovendien werken wij ook aan de continuďteit van uw praktijk door, indien mogelijk en voorradig, bruikleen apparatuur beschikbaar te stellen.