BCO Dental

Technische Dienst

BCO dental levert een zeer breed assortiment apparatuur en inrichting voor de praktijk en het tandtechnisch laboratorium.
Met onze technische dienst zorgen wij tevens voor de installatie en het onderhoud. De technische dienst installeert uw apparatuur, voert desgewenst periodiek onderhoud uit en verhelpt zeer snel storingen in heel het land. 
Wanneer u met uw praktijk of laboratorium verhuist,  kunt u vanzelfsprekend ook een beroep doen op onze technische dienst. 

Voor vragen of een storing, bel ons op 072 – 57 628 10 of stuur een email naar technischedienst@bcodental.nl
Wij helpen u snel verder! 

Onderhoud klein equipment -  voor het onderhoud van klein apparatuur bent u bij ons aan het juiste adres. Onze eigen technische dienst, die desgevraagd, in-huis of bij u op locatie het technische probleem  probeert te verhelpen. Wij hebben met de grote erkende fabrikanten goede afspraken voor retouren onder reparatie. U kunt rekenen op een vlotte afhandeling van uw klachten. Bovendien werken wij ook aan de continuďteit van uw praktijk door, indien mogelijk en voorradig, vervangende apparatuur beschikbaar te stellen.

Onderhoud Ivoclar Ovens en Ivobase Injector - Als officieel dealer "Ivoclar Vivadent Technical” is onze technische dienst gecertificeerd door Ivoclar en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Ivoclar keramiekovens en de Ivoclar Ivobase Injector.
Wij kunnen de volgende apparatuur voor u onderhouden: 
  • Programat: CS2, CS3, P300, P310, P500, P510, P700, P710,
  • EP3000, EP3010, EP5000, EP5010
  • Vacuumpompen: VP3 Easy, VP4, VP5
  • IvoBase: Ivobase Injector
Onderhoud ERIO meubilair en apparatuur - Het meubilair van Erio heeft zich de afgelopen 40 jaar sterk ontwikkeld en doen gelden als een kwalitatief hoogwaardig en uiterst degelijk meubilair. Desondanks geldt ook voor Erio, dat goed onderhoud de levensduur van en het werkplezier aan het meubilair doet verlengen. 
Daarom bieden wij u de mogelijkheid uw meubilair door een gecertificeerde Erio monteur te laten onderhouden. Zonder contract en zonder verdere verplichtingen. 
Klik hier voor de prijslijst, verdeeld naar de meest voorkomende situaties, inclusief de daaraan gekoppelde werkzaamheden. Deze prijzen zijn gebaseerd op het arbeidsloon. Echter, mocht de monteur constateren dat bijv. een afzuigmotor of de TL- buizen van uw verlichting vervangen dienen te worden, zal hij dit alleen doen na onderling overleg met u. U krijgt dan alleen de aanschafprijs van het onderdeel berekend en niet het bijbehorende extra arbeidsloon.
Indien u gebruikt wenst te maken van deze service of verdere vragen heeft, dan verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen via 072 - 57 628 10 en te vragen naar Ronald Pals.