BCO Dental

Techniek- en Gipsmeubilair

1 |

Diamond T2
Diamond T3
Diamond T2 incl. Gessobox
Sole1 techniektafel
Sole2 techniektafel
Sole Special
Diamond hoekopstelling
CadCam meubilair
Gipsmeubel met afzuigkast
Gipsmeubel met polijstunit
Wandmeubel + mobiel
Gipsmeubel

1 |

De Italiaanse firma Erio s.r.l. is gespecialiseerd in de productie van meubilair en apparatuur voor het tandtechnische laboratorium of de behandelkamer. Met meer dan 40 jaar ervaring met de dentale branche en haar specifieke wensen, hebben zij voor elke uitdaging en wens een passende oplossing ontwikkeld. Erio wordt door haar gebruikers voornamelijk gewaardeerd om haar strakke ontwerp en bijzondere goede prijs-kwaliteit verhouding.

ERIO heeft een nieuwe verkoopbrochure uitgebracht. Deze brochure toont u beknopt de beschikbare meubellijnen:

  • Water: Diamant lijn
  • Vuur: Sole line
  • Lucht: afzuiging
  • Aarde: W line


Deze brochure kunnen wij u gratis en geheel vrijblijvend toesturen. Ook kunt u op de homepage van Erio de diverse mogelijkheden en accessoires bekijken: www.erio.it

Indien u belangstelling heeft voor uitgebreide informatie over alle lijnen, kunnen wij u op verzoek het technische verkoopboek toesturen. Daarin vindt u de beschikbare modellen, onderdelen, uitvoeringen, afmetingen etc.

Vanuit onze vestiging in Heerhugowaard verwerken wij al uw bestellingen en aanvragen. De filterzakken en kleine onderdelen zijn een voorraadartikel in onze vestiging. Voor leveringen van meubelen en grote onderdelen, kunnen wij u een leveringsgarantie van 4 tot 6 weken geven.