BCO Dental

GC GRADIA PLUS

Training modulair composietsysteem voor indirecte restauraties.
Theoretische presentatie flask techniek voor full arch implantaatwerk waarin de techniek om suprastructuren te verblenden op een tijdsbesparende manier stap voor stap wordt uitgelegd. Nadien volgt het praktijkdeel waarbij met demo en hands-on een suprastructuur op implantaten volgens deze procedure gemaakt wordt.


Kies voor een Hands-on training van GC waarin kwaliteit en vakmanschap voorop staan. De aanpak is altijd sterk gericht op uw werkpraktijk.

GC GRADIA PLUS IMPLANT

INDICATIE: Suprastructuren op implantaten, nieuwe manier om full arch structuren te vervaardigen dmv de injectie techniek.

INHOUD: Theoretische presentatie flask techniek voor full arch implantaatwerk waarin de techniek om suprastructuren te verblenden op een tijdsbesparende manier stap voor stap wordt uitgelegd. Nadien volgt praktijkdeel waarbij met demo en hands-on een suprastructuur op implantaten volgens deze procedure gemaakt wordt.

KTT accreditatie punten zijn in aanvraag.

Meenemen: instrumenten voor verblenden composiet en eventueel loupe.

Cursusleider: Roeland De Paepe, GC Product Manager BNL.

Programma

09.00 - 09.30         Ontvangst met koffie en thee 
09.30 - 11.00         Aanvang cursus
11.00 - 11.15         Pauze
11.15 - 12.30         Vervolg cursus
12.30 - 13.30         Lunch, inclusief
13.30 - 17.00         Vervolg cursus
17.00 - 18.00         Afsluiting en borrel

Kosten en aanmelden

Voor deze cursus vragen wij een bijdrage van € 325 per persoon (ex. btw). U kunt zich via het inschrijfformulier aanmelden. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Pauline, via telefoonnummer 072 57 628 10 of via e-mail: leerplein@bcodental.nl


Inschrijven


Aantal personen


Met aanvinken gaat u akkoord met onze voorwaarden.