BCO Dental

MIYO LIQUID CERAMIC SYSTEM

1-daagse cursus MiYO® Liquid Ceramic systeem, "Step out of the shadow- bring it to focus"
Wellicht heeft u ondertussen van het MiYO Liquid Ceramic systeem gehoord of bent u zelfs gebruiker.
In samenwerking met de firma Jensen, de fabrikant van het MiYO systeem, bieden wij in het voorjaar van 2022 weer nieuwe trainingen aan. In verband met de verscherpte Corona maatregelen zijn de exacte data nu nog niet bekend. 
Er is enorm veel interesse, dus mocht u geinteresseerd zijn dan kunt u zich nu voor-inschrijven zodat u verzekerd bent van een plek. 

Cursusbeschrijving

De combinatie van MiYO en MiYO Pink biedt de mogelijkheid om monolithisch werk uit de schaduw van posterieure restauraties in het licht van natuurgetrouwe anterieure esthetiek te brengen.
Aan de hand van een 3-delige anterieure brug met een gingiva gedeelte zal Stefan Mueller u tonen hoe u op een eenvoudige en rationele manier een esthetische restauratie kunt creeren. De nadruk van deze cursus ligt duidelijk op de praktische toepassing. Beginners kunnen hun eerste stappen zetten met een uniek materiaal, maar ook meer ervaren gebruikers zullen zeer waardevolle tips mee naar huis nemen. Een ander belangrijk aspect zal ook het vermijden van toepassingsfouten zijn.

PROGRAMMA

08.30 - 09.00 Ontvangst met koffie en thee
09.00 - 12.30 Presentatie & cursus deel 1
12.30 - 13.00 Lunch (inbegrepen)
13.00 - 17.30 Cursus deel 2
17.30 - 18.00 Afsluiting borrel en hapje
 
Cursusgeld: € 495,-/excl. BTW per deelnemer
Locatie: BCO dental bv, Heerhugowaard
Taal: Engelstalig
 
U kunt zich via het inschrijfformulier aanmelden. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Pauline, via telefoonnummer 072 57 628 10 of via e-mail: leerplein@bcodental.nl

InschrijvenMet aanvinken gaat u akkoord met onze voorwaarden.