BCO Dental

CURSUS - MiYO LIQUID CERAMIC SYSTEM

1-daagse cursus MiYO® Liquid Ceramic systeem 
Wij bieden dit najaar weer een training aan voor het enorm populaire MiYO® Liquid Ceramic systeem. Aan de hand van een 3-delige anterieure brug met een gingiva gedeelte zal de Nederlandse train(st)er u tonen hoe u op een eenvoudige en rationele manier een esthetische restauratie kunt creeren. De cursus zal eind oktober, begin november 2024 worden gegeven. Na inschrijving zult u op de hoogte gehouden worden van de exacte datum.  

Cursusbeschrijving

De combinatie van MiYO en MiYO Pink biedt de mogelijkheid om monolithisch werk uit de schaduw van posterieure restauraties in het licht van natuurgetrouwe anterieure esthetiek te brengen.
Aan de hand van een 3-delige anterieure brug met een gingiva gedeelte zal de trainer u tonen hoe u op een eenvoudige en rationele manier een esthetische restauratie kunt creeren. De nadruk van deze cursus ligt duidelijk op de praktische toepassing. Beginners kunnen hun eerste stappen zetten met een uniek materiaal, maar ook meer ervaren gebruikers zullen zeer waardevolle tips mee naar huis nemen. Een ander belangrijk aspect zal ook het vermijden van toepassingsfouten zijn.

PROGRAMMA

08.30 - 09.00 Ontvangst met koffie en thee
09.00 - 12.30 Presentatie & cursus deel 1
12.30 - 13.00 Lunch (inbegrepen)
13.00 - 17.00 Cursus deel 2
17.00 - 17.30 Afsluiting borrel en hapje
  
Cursusgeld: € 325,-/excl. BTW per deelnemer
Locatie: BCO dental bv, Heerhugowaard
Taal: Nederlands
 
U kunt zich via het inschrijfformulier aanmelden. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Pauline, via telefoonnummer 072 57 628 10 of via e-mail: leerplein@bcodental.nl

Inschrijven


Aantal personen


Met aanvinken gaat u akkoord met onze voorwaarden.