BCO Dental

limited edition IPS e.max Programat-persoven

Beperkte oplage – limited edition - beschikbaar van de IPS e.max
Programat-persoven
Slechts 333 speciale edities van de ovens wereldwijd beschikbaar.
Twee complimentaire producten delen nu hetzelfde uiterlijk en dezelfde kleuren, met als resultaat: een beperkte speciale editie van de Programat-persoven met het kenmerkende IPS e.max-uiterlijk in de kleur magenta!

Nieuwe look voor een beproefd product
De Programat persoven van Ivoclar Vivadent, pionier onder de tandtechnische persovens, staat ​​sinds 1991 synoniem voor uitzonderlijke kwaliteit en uitstekende pers- en bakresultaten. Klanten over de hele wereld werken graag met deze ovens, inclusief complimentaire materialen.
Het Programat-assortiment wordt gekenmerkt door de gepatenteerde en volledig automatische persfunctie (FPF). Verantwoordelijk voor optimale persresultaten en efficiënte bediening met één druk op de knop. Het automatische kalibratieprogramma (ATK2), dat de oventemperatuur op twee verschillende niveaus kalibreert, zorgt voor uiterst nauwkeurige pers- en bakresultaten.
Beperkte oplage van slechts 333 persovens
De limited en speciale editie van deze oven wordt uitsluitend op bestelling gemaakt, tegen een speciale prijs en zal beschikbaar zijn tot februari 2020, samen met de IPS e.max-ingots/perspillen en de VP5-vacuümpomp.

Neem voor meer informatie contact met ons op: tel. 072 57 628 10. 

IPS e.max® en Programat® zijn geregistreerde handelsmerken van Ivoclar Vivadent AG.

donderdag 05 December 2019