BCO Dental

TANDHEELKUNDE

KoppelingB1Kavo assistentedeel

Home - Tandheelkunde

BCO dental beschikt over een zeer ruim assortiment ge- en verbruiksartikelen; een artikelbestand van 70.000 producten, waarvan 37.000 uit voorraad leverbaar.
Met een ervaren team voorzien wij u graag van goed advies voor het gebruik van verbruiksartikelen, de aanschaf van apparatuur of een nieuwe inrichting van uw praktijk.
  
Vanuit onze vestiging in Heerhugowaard verwerken wij al uw bestellingen die vervolgens vanuit ons distributiecentrum de volgende werkdag bij u afgeleverd worden. U kunt bestellingen telefonisch doorgeven, per e-mail of rechtstreeks in onze webshop of EasyScan systeem.
Onze kracht ligt in de kwaliteit van ons verkoopbinnendienstteam, maar wij komen natuurlijk ook graag op uw verzoek bij u langs.
  
Verder leveren wij ook alle benodigde apparatuur van alle grote fabrikanten voor uw praktijk, waarvan het merendeel uit voorraad leverbaar. Door de nauwe samenwerking met de fabrikanten kunnen wij u een uitstekende garantie en service verlenen. Qua inrichting kunnen wij u een totaalpakket leveren; behandelunits, meubilair, sterilisatieruimtes en stoelen. 

Onze kennis en goede service worden door onze  klantenkring als belangrijkste reden genoemd om de bestelling van het kleingoed of apparatuur door ons uit te laten voeren.

Wilt u direct kleingoed bestellen, klik dan op Webshop.
  
Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken voor een bezoek van een van onze medewerkers, neem dan contact met ons op, tel. 072 - 57 62810. Wij helpen u graag verder.