BCO Dental

cara DS Scan 3.2

Gemakkelijk, praktisch, direct klaar voor gebruik.
Compact is geweldig! cara DS scan 3.2 is een praktische, high-performance 2-assige scanner die, dankzij zijn geringe afmetingen en het lage gewicht, in ieder laboratorium past. De zeer precieze table-top units meten met een nauwkeurigheid van 15 micron in een volledig automatische scanprocedure en bieden u een scala aan scanningstrategieën. In de ‘in-place strategie’ kunt u de positie van het individuele element precies bepalen, in de ‘multi-die strategie’ kunt u meerdere elementen tegelijk scannen en u kunt werken met de volautomatische versie voor enkele copings. Selectieve scans van het tandvlees, wax-ups en beetregistraties zijn ook gemakkelijk gemaakt.
 
De uitvoering die alles heeft.
cara DS scan 3.2 biedt een breed scala aan mogelijkheden! De PC is volledig geďntegreerd en de software al voor u geďnstalleerd. Wij bieden u dus een compleet ‘plug&play’ apparaat. Het enige dat u nu nog nodig heeft om te starten is een monitor, toetsenbord en een muis!
 
cara DS cad, een ECHT open systeem
Open voor alles. Universeel en praktisch. De cara DS software werkt met standaard open formaten. Zo kunnen STL, OBJ en andere datasets zonder problemen vanuit en naar alle CAD/CAM systemen worden geďmporteerd en geëxporteerd. Dit garandeert een uitgebreide systeem compatibiliteit en een vlotte communicatie tussen de tandartspraktijk, tandtechnisch laboratorium en het productiecentrum.
 
cara DS demonstratie.
Klik op de onderstaande "bel mij" balk en wij nemen direct contact met u op voor een vrijblijvende demonstratie op lokatie of bij ons op kantoor.
 
Folder.
klik hier voor de digitale brochure