BCO Dental

The Untouchable

Onderzoek heeft uitgewezen dat het merendeel van de mensen hun handen te kort wast om bacteriŽn te kunnen doden. En velen van hen gebruiken zelfs geen zeep! Dit is opmerkelijk daar ander onderzoek heeft aangetoond dat 80% van de infecties en ziekten wordt doorgegeven door direct contact. Reden genoeg dus om uit te kijken naar een intelligente oplossing.

alfa-HygiCare heeft een reeks intelligente kranen ontwikkeld die zich alle kenmerken door een touch free bediening. U kent ongetwijfeld de kranen die water geven als u uw hand onder de sensor houdt. Als gevolg van de behoefte aan optimale hygiŽne heeft alfa-HygiCare dit type kraan geperfectioneerd: alfa-HygiCare heeft een intelligente touch free dispenser ontwikkeld.

HandhygiŽne van het hoogste niveau: dat ervaart u als u de infrarode sensortechnologie activeert die de verschillende functies in werking zet: zeep of handalcohol gel. Dankzij de touch free dispenser is het risico op infecties en ziekten aanzienlijk gereduceerd.

Het the untouchable-programma is speciaal ontwikkeld voor de (para)medische sector, de voedingsmiddelenindustrie, horeca, laboratoria en andere toepassingsgebieden die optimale hygiŽne eisen.


 

http://www.alfa-hygicare.com/nl/touch-free-dispenser