BCO Dental

TANDTECHNIEK

tandtechniek 2tandtechniek 3Sagemax NexxZr TTandtechniek 1MiYO Liquid Ceramic system

Home Tandtechniek

BCO dental heeft een zeer uitgebreid assortiment aan producten voor uw laboratorium. Voor kleingoed, apparatuur en inrichting vindt u bij ons zeer veel keuze. Voor kleingoed hebben wij naast het complete assortiment huismerken OMNIDENT en SMARTDENT tevens een totaal assortiment A-merken van 70.000 producten, waarvan 37.000 dagelijks op voorraad liggen in ons distributiecentrum. Wij kunnen deze producten met een leverbetrouwbaarheid van meer dan 99% leveren. 
Verder leveren wij ook alle benodigde apparatuur van alle grote fabrikanten voor uw laboratorium, waarvan het merendeel uit voorraad leverbaar. Door de nauwe samenwerking met de fabrikanten kunnen wij u een uitstekende garantie en service verlenen.

Vanuit onze vestiging in Heerhugowaard verwerken wij al uw bestellingen die vervolgens vanuit ons distributiecentrum de volgende werkdag bij u afgeleverd worden. U kunt bestellingen telefonisch doorgeven, per e-mail of rechtstreeks in onze webshop of EasyScan systeem. Onze kracht ligt in de kwaliteit van ons verkoop binnendienst team, maar wij komen natuurlijk ook graag op uw verzoek bij u langs. Wilt u direct kleingoed bestellen, klik dan op Webshop.

Tanden en kiezen
Als extra onderdeel van het kleingoed beschikken wij met een voorraad van meer dan 11.000 sets over één van Europa's grootste tandenvoorraden. De merken die wij u kunnen aanbieden zijn: Ivoclar Vivadent, Degudent, VITA en Shofu.

Amann Girrbach| voor uw digitale stap in uw lab of praktijk- wij adviseren u graag bij uw keuze voor digitalisering in uw lab. Als officieel dealer van Amann Girrbach beschikken wij over een enorm groot assortiment analoge maar ook digitale apparatuur waaronder de Ceramill Motion 2 en 3, de Ceramill Matik freesmachines en de MAP600+ scanner. U kunt bij ons terecht voor onderhoud van deze diverse machines.
Wij werken met Floyd Ebbes, onze Amann Girrbach specialist op het gebied van onderhoud en reparatie van uw Ceramill Motion 2 en 3.
Floyd heeft recentelijk de officiele training gevolgd bij Amann Girrbach. Hij staat klaar om u van dienst te zijn. Samen met Ton Aarts zal hij uw aanspreekpunt zijn voor al uw onderhouds- en reparatieaanvragen voor de Ceramill Motion 2 en 3.
U kunt uw aanvraag bij ons indienen via technischedienst@bcodental.nl of via 072 57 628 10 en wij zullen deze direct doorzetten naar Floyd of TonBestellingen ontvangen voor 17:00 uur, worden de volgende werkdag nog bij u afgeleverd.

MiYO dealer | Jensen Dental biedt momenteel twee MiYO® Liquid Ceramic System systemen aan, ieder afzonderlijk van elkaar te gebruiken: MiYO® voor Tanden en kiezen en MiYO® Pink voor gingiva. Beide systemen vormen een uniek finishing systeem van opalescente en fluorescente pastaís voor het creŽren van structuur en individualisering op monolithische restauraties, zowel lithiumdisilicaat als zirkoniumoxide. Met MiYO® kunt u eenvoudig en snel een zeer hoge esthetiek bereiken, die vergelijkbaar is met gelaagde restauraties.

Klik hier voor meer informatie

Sagemax dealer | BCO dental bv is exclusief dealer voor Sagemax Bioceramics, Inc, één van 's werelds toonaangevende tandheelkundige fabrikanten en leveranciers van zirkonium blanks. Het Zirkonium NexxZr assortiment biedt de juiste esthetische oplossing voor verschillende tandheelkundige indicaties en toepassingen als gevolg van de verscheidenheid aan materialen en de 3 verschillende translucentie gradaties. Klik hier voor meer info.

ERIO dealer | voor de inrichting van uw laboratorium is BCO dental vanaf 1 mei 2011 de officiŽle dealer voor het ERIO meubilair in Nederland en BelgiŽ. De Italiaanse firma ERIO s.r.l. is gespecialiseerd in de productie van meubilair en apparatuur voor het tandtechnische laboratorium of de behandelkamer. Met meer dan 40 jaar ervaring met de dentale branche en haar specifieke wensen, hebben zij voor elke uitdaging en wens een passende oplossing ontwikkeld. ERIO wordt door haar gebruikers voornamelijk gewaardeerd om haar strakke ontwerp en bijzondere goede prijs-kwaliteit verhouding. Om u een duidelijk beeld te kunnen geven van het ERIO meubilair, hebben wij diverse folders welke wij u gratis en geheel vrijblijvend kunnen toesturen. Ook kunt u op de homepage van ERIO de diverse mogelijkheden en accessoires bekijken: www.erio.it

Ivoclar| onderhoud Ivoclar Ovens en Ivobase Injector- Als officieel "Ivoclar TechnicalĒ dealer zijn wij gecertificeerd door Ivoclar en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Ivoclar keramiekovens en de Ivoclar Ivobase Injector.

Wij kunnen de volgende apparatuur voor u onderhouden:

  • Programat: CS2, CS3, P300, P310, P500, P510, P700, P710,
  • EP3000, EP3010, EP5000, EP5010
  • Vacuumpompen: VP3 Easy, VP4, VP5
  • IvoBase: Ivobase Injector

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken voor een bezoek van een van onze medewerkers, neem dan contact met ons op, tel. 072 - 57 62810. Wij helpen u graag verder.