BCO Dental

TANDTECHNIEK

tandtechniek 2tandtechniek 3Sagemax NexxZr TTandtechniek 1MiYO Liquid Ceramic system

Home Tandtechniek

BCO dental heeft een zeer uitgebreid assortiment aan producten voor uw laboratorium. Voor kleingoed, apparatuur en inrichting vindt u bij ons zeer veel keuze. Voor kleingoed hebben wij naast het complete assortiment OMNIDENT producten, tevens een totaal assortiment A-merken van 70.000 producten, waarvan 37.000 dagelijks op voorraad liggen in ons distributiecentrum. Wij kunnen deze producten met een leverbetrouwbaarheid van meer dan 99%. Daarnaast hebben wij een speciale Tandtechniek catalogus uitgebracht waarbij u naast kleingoed ook het uitgebreide assortiment aan apparatuur voor uw lab kunt vinden.

Vanuit onze vestiging in Heerhugowaard verwerken wij al uw bestellingen die vervolgens vanuit ons distributiecentrum de volgende werkdag bij u afgeleverd worden. U kunt bestellingen telefonisch doorgeven, per e-mail of rechtstreeks in onze webshop of EasyScan systeem. Onze kracht ligt in de kwaliteit van ons verkoop binnendienst team, maar wij komen natuurlijk ook graag op uw verzoek bij u langs.

Verder leveren wij ook alle benodigde apparatuur van alle grote fabrikanten voor uw laboratorium, waarvan het merendeel uit voorraad leverbaar. Door de nauwe samenwerking met de fabrikanten kunnen wij u een uitstekende garantie en service verlenen.

Voor de inrichting van uw laboratorium is BCO dental vanaf 1 mei 2011 de officiŽle dealer voor het ERIO meubilair in Nederland en BelgiŽ.
De Italiaanse firma ERIO s.r.l. is gespecialiseerd in de productie van meubilair en apparatuur voor het tandtechnische laboratorium of de behandelkamer. Met meer dan 40 jaar ervaring met de dentale branche en haar specifieke wensen, hebben zij voor elke uitdaging en wens een passende oplossing ontwikkeld. ERIO wordt door haar gebruikers voornamelijk gewaardeerd om haar strakke ontwerp en bijzondere goede prijs-kwaliteit verhouding.

Om u een duidelijk beeld te kunnen geven van het ERIO meubilair, hebben wij diverse folders welke wij u gratis en geheel vrijblijvend kunnen toesturen. Ook kunt u op de homepage van ERIO de diverse mogelijkheden en accessoires bekijken: www.erio.it

Onze kennis en goede service worden door onze steeds groter wordende klantenkring als belangrijkste reden genoemd om de bestelling van het kleingoed of apparatuur door ons uit te laten voeren.

Tanden en kiezen
Als extra onderdeel van het kleingoed beschikken wij met een voorraad van meer dan 11.000 sets over één van Europa's grootste tandenvoorraden. De merken die wij u kunnen aanbieden zijn: Ivoclar Vivadent, Degudent, VITA en Shofu.
Bestellingen ontvangen voor 17:00 uur, worden de volgende werkdag nog bij u afgeleverd.

Wilt u direct kleingoed bestellen, klik dan op Webshop.

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken voor een bezoek van een van onze medewerkers, neem dan contact met ons op, tel. 072 - 57 62810. Wij helpen u graag verder.